Monday, February 25, 2013


Semalam malam jam 10 lebih tak silap, ada orang tu bawa saya lalu Kolej Matrikulasi Melaka :D Mannnnn i was so happy! Lalu je pun. Alang alang hantar Cik Hajar sayang balik Kolej Uniti dia kat PD. Tapi saya suruh orang tu drive acah acah slow motion. So i was able to see the blok kediaman, the bukit we sahabat used to lepak at dulu, the entrance, the padang... 

Alhamdulillah. Dapat juga lah cuci mata setelah nak hampir setahun keluar kmm tapi tak pernah pernah nak jenguk ke singgah ke. Haha terima kasih orang tu!

Gambar hiasan semata :P 

Ah rindunya Ya Allah :'( That will can never be replaced. Saya rindu semua orang yang ada dalam memori KMM 2011/2012. And i miss every single thing within the period. 6 Jun 2011 - 28 April 2012. Lebih kurang lah tarikh ni.

Rindunya................... Terima kasih Allah kerana permohonan masuk kmm dulu diluluskan walaupun second intake, walaupun pada mulanya hati sikit main keras nak korbankan diri masuk kmm. Alhamdulillah kerana dipertemukan pula dengan sahabat sahabat yang awesome awesome semuanya. Alhamdulillah kerana setiap saat di kmm dulu adalah saat yang manis. Alhamdulillah untuk segalanya! :') 



ps/ May success be with us, insha Allah. Salam alaik. 

1 comment:

Siti(zoey) said...

as salam.ada minta kebenaran untuk guna pic kan,minta maaf..saya mmg tak benarkan mana2 pihak gunakan pictures review saya walaupun jual produk yg sama mcm saya review.tq.